You are here: Home
Sisteme Sigurie Print E-mail
Friday, 28 May 2010 15:37
Gjithçka perfekte për shtëpinë tuaj. Sistemet tona të alarmit janë mbrojtësit kryesor të Shtëpisë, Bisnesit, Makinës Apo Zyrës tuaj. Sistemet tona janë nga më të shumëllojshmet. Gama e gjerë e sensorëve ju oron një mbrojtje maksimale si përkundrejt agjentëve natyrorë ashtu edhe nga dëmtimet me dashje të pronës tuaj. Sistemet tona të alarmi janë të paisur më Karta Sim (karta Celulari) dhe bëjne të mundur njoftimin tuaj në dy sekonda kur dikush cënon perimetrin e sigurisë të vendosur nga ju. Gjithashtu në të njëjtën kohë paisja njofton edhe 4 numura të tjerë të paravendosur nga ju. Paisja mund tju njoftojë me anë të SMS (Mesazheve te Shkruara ne Celular) ose me Anë të nje telefonate zanore që ju e keni regjistruar më parë. Gama e sensorëve sic e sipër përmendëm është shum e gjerë ato fillojnë që nga senorët e lëvizjes, thyerjes së xhamave, sensorë magnetik për izolimin e dyerve, sensorë kundra zjarrit, tymit, gazit si edhe të ujit. Pra siç mund ta kuptoni edhe vetë këto sisteme janë fjala e fundit në teknologjinë e sigurisë për mbrojtjen e pronës tuaj. Gjithashtu sensorët mund të jenë me fije pra të lidhur me kambull me paisjen gjithashtu edhe me valë për pikat më të largëta të ambjentit tuaj. Pra siç mund ta kuptoni nuk ka nevojë për shtrim kabujsh apo gjëra të tjera mjaftojnë vetëm 2 minuta dhe sistemi juaj I alarmit është I gatshëm të mbroj pronën tuaj. Gjithashtu paisja qëndrore është parashikuar të punojë edhe në mungesë të energjisë elektrike, ajo ka një autonomi prej 12 orësh. Me kërkesën tuaj sistemi I alarmit mund të lidhet me sallën tonë operative, pra një nga pesë numurat që alarmi thëret për ndihmë do ti drejtohet grupit tonë të gatshëm I cili në pak çaste do të jetë pranë pronës tuaj I vendosur për ta mbrojtur atë.
 

Who's Online

We have 1 guest online